logo Kok Hoorn

Bestrating aanleggen bij bedrijven in Hoorn

Een mooi en goed onderhouden bedrijfsterrein is het visitekaartje van uw bedrijfspand of kantoor. Bent u op zoek naar een vakkundig en gespecialiseerde stratenmaker in Hoorn, die de bestrating kan aanleggen rondom uw bedrijf? Of wilt u uw bedrijfsterrein in Hoorn laten herbestraten? Dan moet u bij Kok-Hoorn zijn.

Als u het terrein rondom uw bedrijf wilt voorzien van bestrating, kunnen we u de volgende diensten leveren:

  • grondwerk, inclusief machineverhuur: al het benodigde grondwerk om de bestrating aan te leggen bij bedrijven.
  • vervangen of verplaatsen van kolken en rioolgraafwerk om werkzaamheden aan het riool te verrichten.
  • tuinaanleg in de vorm van tuinadvies en bestrating aanleggen.

Kok-Hoorn uit Hoorn is een servicegericht stratenmakersbedrijf, die samen met de klant op zoek gaat naar ideeën en oplossingen op het gebied van bestrating.

bestrating aanleggen zakelijk

bestraten bedrijven

Inspiratie op het gebied van bestrating

Bij een mooi bedrijfspand hoort een keurig aangelegd bedrijfsterrein. Misschien heeft u al een keuze gemaakt in welke sierbestrating u wilt? Maar misschien ook niet. In dat geval kunnen we u adviseren. U krijgt van ons advies op maat. Wij houden rekening met welk soort bestrating mooi past bij uw pand om zo de uitstraling te verhogen. Worden het grote tegels van natuursteen? Of toch gebakken klinkers? Of kiest u voor het straatwerk een combinatie van verschillen steensoorten?

Op het gebied van bestrating en bestrating aanleggen zijn de mogelijkheden eindeloos. Heeft u bijvoorbeeld al nagedacht over het soort legverband? Wij kunnen u op al deze vragen een antwoord geven en alle soorten sierbestrating voor u bestellen.

bestraten hoorn

Bestratingsproject van begin tot eind

Met eigen machines en materialen pakken wij het hele bestratingsproject aan. De minikraan, de shovel en een trilplaat vergemakkelijken de bestratingswerkzaamheden, waardoor een oprit en parkeerhavens snel en netjes zijn aangelegd. We regelen ook de afvoer en de aanvoer van de bestrating, grond, zand, grind en split. Alles wat nodig is om de bestrating tot een mooi geheel te maken. Wilt u ook wat groen op uw terrein, dan kunnen we u daarin adviseren. Het aanplanten van beplanting kunnen wij voor u regelen. Wij schakelen een erkende hovenier voor u in.

Alle bestratingsmaterialen kopen wij projectmatig in. Aan de hand van een catalogus kunt u een keuze maken in het soort sierbestrating. Uiteraard kunnen wij u hier in adviseren. Sierbestrating kopen wij in bij onze vaste leverancier, Jonk Sierbestrating. Onze leverancier heeft de grootste voorraad van de Benelux, waardoor wij u kunnen garanderen dat de gewenste bestrating leverbaar zal zijn.

Offerteaanvraag voor het aanleggen van bestrating

Wanneer u een offerte wilt opvragen, komen wij bij u langs om de bestratingsklus door te nemen. Met onze flexibele instelling kunnen we altijd van een passende oplossing voorzien. Heeft u bijvoorbeeld al elders het bestratingsmaterieel aangeschaft? Kok-Hoorn kan u een koppelstratenmaker leveren tegen regieprijzen.

Voor het opstellen van de offerte bepalen we de conditie van de grond en welke grondwerkzaamheden er nodig zijn. Als de keuze voor de bestrating is gemaakt, nemen wij het aantal vierkante meters op. Als alles met u is doorgesproken, ontvangt u zo spoedig mogelijk een passende en overzichtelijke offerte.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u bedrijf kunnen betekenen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Via het aanvraagformulier op onze website, kunt u een verzoek voor een offerte indienen.

 

 

Reacties zijn gesloten.

maak een afspraak

KOK Hoorn
Jelle Zijlstraweg 47
1689 ZX Zwaag (gem. Hoorn)

06 533 559 91 info@kokhoorn.nl

Cookie & Privacystatement