logo Kok Hoorn

Grondwerk voor bedrijven in Hoorn

Kok-Hoorn verzorgt grondwerk voor bestaande en nieuwe bedrijven in Hoorn en omgeving.

Bij oplevering van nieuwe bedrijfspanden of kantoren is er vaak nog niets gedaan aan bestrating of tuinaanleg rondom het pand. Een terrein met mooie sierbestrating verhoogt de uitstraling van uw bedrijfspand en is representatief naar klanten en bezoekers. Heeft u grondwerk nodig en bent u op zoek naar een kundig bedrijf uit Hoorn? Bijvoorbeeld een bedrijf dat ervaring heeft en alles weet over de kwaliteit van de grond hier in Hoorn en West-Friesland. Dan bent u bij Kok-Hoorn op het juiste adres.

Soorten grondwerk van Kok-Hoorn

Kok-Hoorn voert diverse grond- en graafwerkzaamheden uit voor bedrijven. Zowel grotere als kleinere projecten. Een aantal van onze projecten zijn:

  • afgraven en ophogen van het terrein,
  • grondverbetering van het terrein,
  • grondwerk als voorbereiding op de bestrating,
  • graven van sleuven voor bijvoorbeeld een haag of drainage,
  • grondwerk voor bijzondere elementen op het terrein, als bijvoorbeeld een beschoeiing of een schutting,
  • rioolgraafwerk,
  • het leveren van grond, zand, grind of stenen.

Het belang van goed grondwerk

Een goede grondbewerking is erg belangrijk voor de aanleg van de bestrating of de tuin rondom uw bedrijfspand.

Als u beplanting wilt, dan is een goede bodemstructuur en een waterdoorlatende grond essentieel. Een voedzame bodem bevordert de groei van de beplanting. Wanneer u veel last heeft van onkruid, helpt het om de bodem te verbeteren door de grond om te spitten of om een deel af te graven en nieuwe grond te storten. Ook dit soort werkzaamheden doen wij.

Grondwerk is belangrijk als voorwerk voor het plaatsen van de bestrating. Zo is versteviging van de grond wenselijk om verzakking van de bestrating te voorkomen. De oprit en de parkeerplaatsen bij uw bedrijf worden belast door gebruik. Een stabiele ondergrond is nodig, om problemen als verzakking of het ‘kruipen van stenen’ tegen te gaan. Deze problemen kun je voorkomen of beperken door het aanbrengen van verhardingsmaterialen als grind of fijn bouwpuin onder het zandbed. In combinatie met het plaatsen van afsluitbanden, creëer je een heel solide terrein met bestrating.

Als er eventuele dergelijke problemen in de grond of op het bestaande bedrijfsterrein zijn, doen wij een voorstel voor de benodigde werkzaamheden die nodig zijn om de problemen op te lossen.

Kok-Hoorn voor al uw grondwerk

Wij verzorgen alle grondwerkzaamheden, die nodig zijn voordat de bestrating en de tuin kunnen worden aangelegd. Vervolgens kunnen wij ook de sierbestrating aanleggen, zoals een oprit of de parkeerplekken. Alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van grondverbetering, bestrating en tuinaanleg, kunnen door ons worden uitgevoerd.

Ook als u het straatwerk rondom uw bedrijfspand wilt herbestraten, kunt u Kok-Hoorn inschakelen. Daarnaast kunnen wij kolken vervangen of verplaatsen en storingen in de riolering oplossen.

Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden beschikken wij over geschikte machines. Wij beschikken over alle materialen om de grondwerkzaamheden goed en zelf uit te kunnen voeren. Ook voeren wij de overtollige grond voor u af. Wilt u meer weten hoe wij grondwerk kunnen verzorgen? Of wilt u een offerte opvragen? Dat kan! Offertes kunt opvragen via het contactformulier op onze website. Maar ook via ons telefoonnummer 06-53355991 en emailadres info@kokhoorn.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak op locatie.

Reacties zijn gesloten.

maak een afspraak

KOK Hoorn
Jelle Zijlstraweg 47
1689 ZX Zwaag (gem. Hoorn)

06 533 559 91 info@kokhoorn.nl

Cookie & Privacystatement