logo Kok Hoorn

Machineverhuur

Bent u op zoek naar een bedrijf uit Hoorn die machineverhuur aanbiedt? Naast onze dienstverlening als bestrating aanleggen, grondwerk en tuinadvies, valt machineverhuur ook onder de diensten van stratenmakersbedrijf Kok-Hoorn. Wij verhuren machines aan bedrijven en particulieren en leveren deze dienst met een machinist of medewerker voor een bepaald bedrag.

Het werken met grondwerkmachines is niet zonder gevaar en vereist voldoende ervaring en kennis.  Wanneer u een grondwerkmachine bij ons huurt, kunt u er op vertrouwen dat onze medewerker over deze ervaring en kennis beschikt en het project goed en grondig wordt aangepakt.

grondwerk-kok-hoorn-machines

De opties in machineverhuur

Ons netwerk is optimaal en voor elke klus kunnen wij de juiste machine inzetten. Dit is mogelijk door ons samenwerkingsverband met verschillende partners in de provincie Noord-Holland. Op deze manier kan het transport gereduceerd worden en sparen we ook het milieu. Kok-Hoorn verhuurt diverse machines en deze machine kunnen wij leveren met extra opties:

  • een shovel met een gewicht van 2700 kg en 140 cm breed,
  • een minikraan met een gewicht van 1500 kg en 100 cm breed,
  • een grote trilplaat met een gewicht van 600 kg.

Minikraan huren

Heeft u klein graafwerk te verrichten? Dan is het huren van onze minikraan de oplossing. Een minikraan heeft vele voordelen. Het inzetten van een minikraan biedt uitkomst bij veel graafwerkzaamheden en ruimwerkzaamheden op uw bedrijventerrein. Een voordeel is ook dat de minigraver gemakkelijk op ieder terrein gebruikt kan worden. De minigraver is op vele manieren inzetbaar en hij is makkelijk bestuurbaar. De standaard grondbakken worden meegeleverd inclusief een sorteergrijper. De beschikbare grondbakken zijn een smalle bak van 25 cm breed en een dieplepelbak van 40 cm breed.

machine verhuur - mini kraan

Shovel huren

Onze shovel is een minishovel. De voorzetstukken die bij onze shovel verkrijgbaar zijn een palletvork, dichte bak, puinbak, een pelikaanbak en een pennenbak voor het uitbreken van bestrating. De shovel is klein van model en een handige grondwerkmachine, die snel en wendbaar genoeg is om de grondwerkzaamheden op uw terrein uit te voeren. Als er voor een project groter materieel nodig is, dan kunnen we dat ook voor u inzetten door ons samenwerkingsverband met een loonbedrijf.

machine verhuur - shovel

Trilplaat huren

U kunt de trilplaat huren voor het aandrukken van het zandbed onder de bestrating of voor het aandrukken van de bestrating op het terrein. Het is een zware trilplaat, die zeer geschikt is voor grondverbetering en voor grote oppervlaktes.

trilplaat huren

machine verhuur: trilpaat

Machineverhuur: hoe gaat het in zijn werk?

Wilt u een grondwerkmachine bij ons huren? Neemt u dan contact met ons op via 06-53355991 of stuur een email naar info@kokhoorn.nl. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bij het bekijken van de aanvraag letten we op het soort werk, de toegankelijkheid en de hoogte en breedte. Als we de situatie hebben vastgesteld, zorgen we voor de juiste grondverzetmachine.

Grondwerkmachines maken veel voorkomend grondwerk gemakkelijker. Grondwerk als het leveren en aanbrengen van grond, zand en grind en het afvoeren van grond of bestrating. Of grondwerk als het uitgraven van het terrein voor de bestrating en het graven van sleuven voor riolering en drainage.

Prijzen machineverhuur

De prijzen zullen op regiebasis verrekend worden. Dit is afhankelijk van het soort machine. Bij machineverhuur gaan we uit van minimaal één dag of we bepalen het termijn met u in overleg. Per project berekenen wij ook transportkosten.  Op de factuur, die u van ons ontvangt staat de overeengekomen huurprijs vermeld. Onze facturen zijn transparant en overzichtelijk. Heeft u verder nog vragen? Dan vernemen wij ze graag.

Reacties zijn gesloten.

maak een afspraak

KOK Hoorn
Jelle Zijlstraweg 47
1689 ZX Zwaag (gem. Hoorn)

06 533 559 91 info@kokhoorn.nl

Cookie & Privacystatement