logo Kok Hoorn

Sierbestrating aanleggen in Hoorn en omgeving

Zoekt u een vakkundig stratenmaker bedrijf in Hoorn of de omgeving? Voor al uw wensen op het gebied van sierbestrating en bestrating aanleggen moet u bij stratenmakersbedrijf Kok-Hoorn zijn. Wij zorgen ervoor dat uw oprit of tuin er mooi uit komt te zien. Heeft u een nieuwe tuin in te richten of wilt u nieuwe bestrating? Stratenmakersbedrijf Kok-Hoorn verzorgt al uw (her)bestratingsprojecten in Hoorn en de omgeving West- Friesland. Woont u buiten ons werkgebied en heeft u een uitdagend project liggen? Dan is dat zeker bespreekbaar!

Naast bestraten, bieden wij nog meer diensten aan. Particulieren kunnen onder andere bij ons terecht voor:

  • grondwerkzaamheden,
  • tuinadvies,
  • tuinaanleg.

Sierbestrating bepaalt voor een groot deel de sfeer in uw tuin. Maar sierbestrating maakt je tuin ook gebruiksvriendelijk en functioneel. Wij adviseren dan ook om goed over het juiste bestratingsmateriaal na te denken. Een droomtuin aanleggen doe je in principe maar een keer en dan moet het wel goed.

terras aanleggen

Uw tuin inrichten op het toekomstige weerbeeld

Het Nederlandse klimaat veranderd. De winters worden zachter en de weersomstandigheden in de zomer nemen extreme vormen aan als hittegolven of juist heftige hoosbuien. Deze felle buien met een enorme hoeveelheid aan regen hebben impact op uw tuin. Stratenmakersbedrijf Kok-Hoorn uit Hoorn houdt met het aanleggen van bestrating rekening met de neerslaghoeveelheid. Zo is een open tegelstructuur beter, zodat water beter weg kan zakken in de grond. Tevens is het raadzaam om drainage en andere vormen van waterafvoering, zoals roosters of putten aan te leggen. Samen met u kijken wij welke oplossing het beste toegepast kan worden in uw tuin. Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact met ons op via 06-53355991.

Bestrating: van bestelling tot afronding klus.

Heeft u al een bestratingsplan en weet u welke tegels en het aantal vierkante meters, die u nodig heeft? Schakel dan Kok-Hoorn uit Hoorn in om de bestratingsklus aan te pakken.

Mocht u er niet helemaal uitkomen, dan kunnen we u hierbij ook adviseren. Wij komen bij u langs en maken een plan voor de sierbestrating, die mooi past bij uw woning en de rest van de tuin. Als de keuze voor het soort bestrating is gemaakt, dan kan de bestelling geplaatst worden. Wij kopen het bestratingsmateriaal voor u in en dan heeft u er verder geen omkijken naar.

Kok-Hoorn denkt graag met u mee en komt met goede oplossingen, tips en adviezen. Daarna ontvangt u van ons vrijblijvend een passende offerte.

Gaat u akkoord met onze offerte? Dan zullen we met u afspraak inplannen om de klus tot uitvoering te brengen. Zodat u weer snel kan gaan genieten van uw terras of gebruik kan maken van uw oprit of tuinpad.

Prijs en kwaliteit

Wij zijn een specialistisch bedrijf en hebben ervaring met alle soorten bestrating en legverbanden. Hierbij houden wij rekening met uw wensen, maar ook met uw budget.

Wij hebben jarenlange ervaring met vaste leveranciers van bestrating. U ontvangt van ons advies op maat en wij gaan voor u op zoek naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding passende bij uw budget.

Heeft u al een keuze in het soort bestrating gemaakt of heeft u nog advies nodig? Wij hebben voorbeelden van aangelegde sierbestrating uit ons werkgebied Hoorn. Informeer bij ons vrijblijvend naar de mogelijkheden om uw ideeën tot uitvoering te laten komen.

Reacties zijn gesloten.

maak een afspraak

KOK Hoorn
Jelle Zijlstraweg 47
1689 ZX Zwaag (gem. Hoorn)

06 533 559 91 info@kokhoorn.nl

Cookie & Privacystatement