logo Kok Hoorn

Tuinadvies en tuinaanleg

Is uw tuin toe aan een opknapbeurt? Of wilt u nieuwe elementen aan uw tuin toevoegen, zoals een tuinhuis, een vlonder of een beschoeiing? Kok-Hoorn kan u van tuinadvies voorzien en de aanleg voor u verzorgen. Door onze samenwerking met vaste leveranciers, kunt u van ons altijd een goede kwalitatieve en oplossingsgerichte service verwachten. De samenwerking maakt het mogelijk dat u bij ons gegarandeerd advies op maat krijgt.

Betrouwbaar in tuinadvies

Om uw tuinproject te laten slagen is ons tuinadvies in de ontwerpfase van groot belang. Als het gaat om het leveren van tuinadvies, vinden wij betrouwbaarheid belangrijk. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen voor passend advies. Mocht een idee niet uitvoerbaar zijn, dan denken we met u mee en kunnen we u een vergelijkbaar alternatief aandragen of van een andere oplossing voorzien. U vindt in ons een betrouwbare dienstverlener. Maar Kok-Hoorn staat voor meer. Bij al onze diensten streven wij onderstaande punten na:

  • kwaliteit,
  • flexibiliteit,
  • oplossingsgerichtheid,
  • duurzaamheid.

kok hoor tuinaanleg en tuinadvies

Tuinaanleg en tuinadvies en onze samenwerkingspartners

Als u iets moois wilt maken van uw tuin, dan is er heel veel mogelijk en te verkrijgen. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de vele varianten in houten schuttingen of andere houten objecten als een pergola. Kiest u voor bloempotten of voor borders? Of misschien wel allebei? Weet u al waar het terras moet komen in de tuin? En waar komt er overige bestrating? Allemaal vragen waar wij u een antwoord op kunnen geven.

Er zijn ook steeds weer nieuwe trends. Wij kunnen ons voorstellen dat u enthousiast bent over meerdere tuinelementen en dat graag allemaal terug wilt zien in uw tuin. Kiest u voor een overkapping of toch een blokhut? Wordt het terras van vlonderplanken of juist een terras met sierbestrating? Wij kunnen ons ook voorstellen dat u helemaal geen idee heeft wat u met uw tuin aan moet!

Wij werken samen met diverse leveranciers, die de laatste trends nauwlettend in de gaten houden. De samenwerking met deze leveranciers de beste prijs-kwaliteit kunnen leveren en daar staan wij ook volledig achter.

  • Al ons bestratingsmateriaal wordt geleverd door Jonk Sierbestrating met de grootste voorraad van de Benelux. Zo bent u altijd verzekerd dat uw keuze in sierbestrating geleverd kan worden.
  • Op het gebied van beplanting, werken we samen met Kwekerij Westfrieslandplant.
  • Wilt u een houten object in uw tuin? Dan bestellen we de benodigde materialen bij Bakker dé houthandel hier in de regio van Hoorn.
  • Komt u er niet uit met uw tuinontwerp? Dan kunnen we voor u tuinarchitect De Goede Tuinen inschakelen.

Ook kunnen we u van dienst zijn op het gebied van tuinverlichting. Geheel volgens uw wens stellen we een verlichtingsplan op. Daarnaast kunnen we u ook nog adviseren op het gebied van waterhuishouding en grondverbetering. Eventueel kunnen we onze bevindingen voor u uitschrijven in een uitvoeringsplan of een kwaliteitsplan.

Op alle gebieden van tuinaanleg kunnen we u advies geven of verder op weg helpen. Als u kiest voor Kok-Hoorn, kunt u er van op aan dat uw tuin tot in de puntjes verzorgd is.

Tips op het gebied van de tuin

Kok-Hoorn denkt met u mee als het gaat om uw tuin. Graag geven wij u wat tips.

Om optimaal van uw tuin te kunnen genieten is er onderhoud nodig. Als u wilt dat alles er netjes bij ligt, is er continu wat te doen in de tuin. Denkende aan snoeiwerk, onder houd van de vijver, bestratingsonderhoud in de vorm van schoonmaak of de voegen opnieuw vullen. Heeft u wat minder tijd om de tuin goed te onderhouden? Dan kan Kok-Hoorn u van onderhoudsvriendelijk advies voorzien.

Wij adviseren u om in de winterperiode de tuin aan te pakken. De plantengroei staat dan stil. Vaak is het mogelijk om offertes scherper aan te kunnen bieden. Zodra het voorjaar zich aandient, is uw tuin klaar en kunt u genieten van de eerste zonnestralen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Kok-Hoorn voor u kan betekenen op gebied van tuinadvies en tuinaanleg in Hoorn en omstreken? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende informatie.

 

Reacties zijn gesloten.

maak een afspraak

KOK Hoorn
Jelle Zijlstraweg 47
1689 ZX Zwaag (gem. Hoorn)

06 533 559 91 info@kokhoorn.nl

Cookie & Privacystatement