logo Kok Hoorn

Tuinadvies en tuinaanleg in Hoorn

Voor professioneel tuinadvies of tuinaanleg in Hoorn en omgeving, moet u bij Kok-Hoorn zijn. Is uw tuin toe aan een opknapbeurt? Of wilt u tuinadvies op het gebied van herinrichting? Wij geven aan onze klanten in Hoorn en omstreken tuinadvies of wij kunnen uw tuin aanleg regelen.

Het is ook mogelijk om delen van de tuin aan te pakken. Wensen op het gebied van tuinaanleg of tuinadvies kunnen heel uiteenlopend zijn. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe schutting, een groter terras, een beschoeiing, vijver, tuinhuis of een houten vlonderterras? Wij kunnen u hierin geheel vrijblijvend adviseren en de tuinaanleg regelen.

Soorten tuinen

Er zijn diverse soorten tuinen. In de stad Hoorn zijn veel stadstuinen. Op het platteland zie je weer veel organische tuinen. Welke tuin u ook kiest of welke tuin er bij uw woning past, Kok-Hoorn denkt met u mee. Een aantal voorbeelden van tuinen zijn:

  • de onderhoudsarme tuin,
  • de moderne strakke tuin,
  • de stadstuin,
  • de organische of diervriendelijke tuin.

kok hoor tuinaanleg

Van tuinidee tot tuinaanleg

Wensen op het gebied van tuinaanleg kunnen zeer divers zijn. Wij kunnen u adviseren of informeren op al uw verschillende wensen. Misschien bent u enthousiast over verschillende tuinelementen en wil u die graag allemaal in uw tuin geplaatst hebben? Maar wat is de beste manier? Het kan ook zo zijn dat u helemaal geen idee heeft wat u met uw tuin aan moet! In dit geval geven wij hier wat ideeën.

Voor iedere tuinsoort zijn er specifieke eigenschappen en kenmerken te bedenken. Dit kan weer uitgevoerd worden in tal van tuinontwerpen. Een ontwerp kunt u zelf schetsen of laten tekenen door een tuinarchitect. Wij hebben een samenwerkingsverband met een ervaren tuinarchitect, die al vele prachtige tuinontwerpen heeft gemaakt voor klanten in de regio Hoorn maar ook elders in Noord-Holland. Tuinarchitect De Goede Tuinen is de specialist op gebieden als tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinontwerp en onderhoud van tuinen. Wij schakelen deze partner in, als u daar om vraagt.

Wat kenmerkend is voor bijvoorbeeld een onderhoudsarme tuin is mooie sierbestrating, die weinig onderhoud vergt. Een voorbeeld van onderhoudsarme bestrating is bijvoorbeeld graniet of basalt. op deze soorten ontstaat nauwelijks algengroei. Onderhoudsvriendelijke beplanting, als bodembedekkers horen ook in een onderhoudsarme tuin. Tot slot zou u nog kunnen denken aan kunstgras. Een onderhoudsvriendelijke tuin is ideaal voor als u niet veel tijd heeft voor tuinieren, maar toch graag van uw tuin wilt genieten.
Bent u woonachtig in Hoorn? Dan heeft u misschien wel een knusse stadstuin. In een stadstuin is de ruimte vaak beperkt, maar is het bijvoorbeeld een idee om een verticale tuin te creëren.

Zo zijn er voor elk soort tuin unieke en eigentijdse elementen te bedenken. Kok-Hoorn kan u altijd van idee of een oplossing voorzien. Voor hele specifieke vragen, winnen wij informatie in bij onze leveranciers op het gebied van sierbestrating, hout of beplanting.

Kok-Hoorn heeft een meedenkende rol bij tuinadvies en tuinaanleg

Het bieden van een goede prijs-kwaliteitsverhouding en het geven van goede service vinden we echter heel belangrijk. Kok-Hoorn denkt met de klant mee. Met tuinadvies en tuinaanleg houden wij bijvoorbeeld rekening met uw budget. Om u als klant tevreden te stellen, zoeken we daarom graag met u naar de juiste prijs-kwaliteitsverhouding. We streven er naar om de best mogelijke materialen te gebruiken, wat bij uw budget past. Kortom; wij komen met het best passende advies bij uw budget.
Daarnaast houden we rekening met uw wensen, bijvoorbeeld of u wel of geen tuinverlichting kiest en wat de ligging van de tuin is. Wij kunnen u ook advies geven in welke planten graag zon hebben en wat mooie schaduwrijke planten zijn.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Kok-Hoorn voor u kan betekenen op gebied van tuinadvies en tuinaanleg in Hoorn en omstreken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Reacties zijn gesloten.

maak een afspraak

KOK Hoorn
Jelle Zijlstraweg 47
1689 ZX Zwaag (gem. Hoorn)

06 533 559 91 info@kokhoorn.nl

Cookie & Privacystatement